Pazartesi Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşan ve çok sevilen dizi Çukur’un günden güne izleyici sayısı artışta. Diziye başlarken bu kadar ilgi beklemeyen dizinin ana karakterlerinden olan İdris Koçovalı’ya hayat veren Ercan Kesal gördüğü yoğun ilgi karşısında şaşkın.

Show TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Çukur her pazartesi seyircisi ile buluşuyor. Baş rolünü Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Ercan Kolçak Köstengil, Perihan Savaş ve Ercan Kesal’ın paylaştığı Çukur dizisinin her hafta yayınlanan bölümünde yeni bir aksiyon yaşanıyor.  Akşamları yayınlanan Çukur dizisinde rol alan ve ana karakterlerden biri olan namı değer İdris Koçovalı hayranlarından gördüğü yoğun ilgi karşısında şaşkına döndü.

Ünlü oyuncu Ercan Kesal İdris baba rolü ile oldukça beğenilen ve dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Karakterine de fazlaca yakıştırılan dış görünüşü itibari ile de oynadığı karakterin daha gerçekçi kılan Ercan Kesal artık yolda yürüyemez olduğunu çünkü insanların onu artık İdris Baba olarak sesleniyorum diyor. Bu yoğun ilginin sebebini anlayamadım ve yönetmenlere sordum diyen Ercan Kesal ‘’ Yöntmene ve yapımcıya bu yoğun ilginin nedenini sordum. Bu ilginin sosyolojik bir sebebi olmalı. Oynadığım karakter sevilmeye değer mi bilmiyorum. Emin değilim’’ dedi.