Aşklar ile magazin dünyasına bomba gibi düşen ve herkes tarafından çok beğenilen iki ünlü sanatçı Ahmet Kural ve Sıla aşkı istenildiği gibi bitmişti. İkilinin aşları bitse de sanatçılar hakkında yazılan yazılar bitmek bilmedi. 

Herkesin gönlünde taht kuran yılın çifti olarak anılan Ahmet Kural ve sıla aşkı kısa sürdü. İkili sessiz sedasız başladığı ilişkilerini sessiz sedasız bitirdi. İlişkileri hakkından konuşmayan ünlü sanatçılar herkesi merakta bıraktı. Ayrılık sebepleri hakkında Ahmet Kural’ın Sıla’yı aldattığı, Ahmet Kural’ın Sıla’ya tokat attığı için ayrıldılar şeklinde bir çok iddialar gündemdeydi.

İkili bu güne kadar hiçbir şekilde yazılıp çizilen haberlere yanıt vermedi fakat ünlü sanatçı Sıla artık bütün bu yazılanlara dur deme vakti geldi dedi. Duymayan Kalmasın isimli programa açıklamalar da bulunan Sıla çıkan dedikodulara karşı güldüklerini ve hiçbir yazılıp çizilenin aslı olmadığını açıkladı ve ‘’ Ahmet Kural ile dostluğumuzu baki. Onunla çıkan haberlere sadece gülüyoruz’’ diyerek açıklama yaptı.

Aylardır Ahmet Kural Sıla’ya gerçekten tokat mı attı sorusunun yanıtı veren Sıla sevenlerine ve merak eden herkese ‘Dur’ artık diyerek cevap verdi.