ATV kanalının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ilk bölümü ile geçtiğimiz gün ekranlara geldi, izleyicileri ile buluştu. Sezon finalinde yarışan Çağdaş İrfan Yıldırım son soruya kadar ilerlemişti ve yeni sezonun ilk bölümünde final sorusunu gördü.

 Kim Milyoner Olmak İster yeni sezonuna geçtiğimiz akşam ATV ekranlarında başladı. Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım tarafından sunulan yarışmada yarışmacı koltuğunda Galatasaray Üniversitesi öğrencisi Çağdaş İrfan Yıldırım oturuyordu. Çağdaş İrfan Yıldırım programın sezon finalinin yayınlandığı bölümde son yarışmacı olarak yarışmış ve başarılı bir grafik çizerek 250.000 TL'lik soruyu da geçtikten sonra yarışmanın final sorusu olarak nitelendirilen 1 milyon Türk Lirası değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Fakat yarışmanın süresi dolduğu için bu soruyu görmesi yeni sezona kalmıştı.
Yarıştığı akşam kendinden emin tavrı ve bilgili kişiliği ile göz dolduran Çağdaş İrfan Yıldırım'ın final sorusunda ne yapacağı merak konusuydu. Yarışmada o güne kadar en yüksek ödül 125.000 Türk Lirası idi. Daha önce final sorusunu görme başarısını kazanan yarışmacılar cevap vermiş ve yanlış olduğu için 15.000 TL ile veda etmek zorunda kalmıştı.

 Çağdaş İrfan Yıldırım'ın final sorusu Kuran'ı Kerim ile alakalıydı. Soruda "Kuran'ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemiştir?" Diye sorulmuş ve şıklarda sırasıyla Deniz, Güneş, Arı ve Kalem seçeneklerine yer verilmişti. Çağdaş İrfan Yıldırım konuyu bilmediğini ifade ederek uzun bir düşünmeden sonra arı seçeneğinde karar kılmış fakat emin olamadığı için cesaret göstermemişti. Bundan dolayı da yarışmadan çekilme kararı aldı ve 250.000 Türk Lirası kazandı. Yarışma rekoru olan bu ödülün sahibi Çağdaş daha sonradan soruya arı cevabını verdi ve doğru cevapta düşündüğü gibi arı çıktı.