Hes Kablo Kayserispor'un Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Mustafa Tokgöz, Süper Lig'den düşmemeleri halinde lüks aracını takıma hediye edeceğini duyurdu. 

Süper Toto Süper Lig'de Pazar günü BtcTürk Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor'da hazırlık antremanları hız kesmeden devam ediyor. Antremanı takip eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, futbolculara verdiği sözü duyurdu. Süper Lig'de 19 puan ile 18'inci sırada yer alan Kayserispor'un ligden düşmemesi halinde takıma kişisel bir jest yapmak istediğini belirten Mustafa Tokgöz, ''Yeni Malatyaspor maçı öncesinde teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir araya geldik. Takımımıza güvenimiz sonuna kadar devam ediyor. Kendi sahamızda oynadığımız maçları mutlaka yenmemiz gerekiyordu. İşin kolay kısmında başarılı olamadık, ama Kayserispor'un ligden düşmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Malatyaspor'a karşı güzel bir galibiyet alarak ligdeki şansımızı artırmak istiyoruz'' dedi.

Hes Kablo Kayserispor için sonuna kadar  mücadele edeceklerinin altını çizen Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, ''Hayatım boyunca inandığım yerde kaldım. Savaşmayı bıraktığım yerde durmadım. Bu yüzden takımımızdaki futbolculara bir söz verdim. Eğer, Süper Lig'de kalmayı başarırsak aracımı takıma hediye edeceğim. Biz Kayserispor'a çok emek veriyoruz. Spor aracım da feda olsun. Takıma inanmasam böyle bir söz vermezdim. Taraftarımız endişeye kapılmasın'' diye konuştu. Mustafa Tokgöz'ün takıma vereceği aracın değerinin 2.5 milyon lira olduğu öğrenildi.