İstikbal Mobilya Kayserispor’un ilk kadın başkan adayı Berna Gözbaşı oldu. 30 Kasım’da Genel Kurul’a gidecek olan Kayserispor’da, Berna Gözbaşı’nın başkan adayı olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıkladı. Şehir protokolünün Berna Gözbaşı’nın yanında olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, ‘’Berna Gözbaşı’nı canı gönülden destekliyoruz. İnanıyoruz ki Kayserispor’u el birliğiyle hak ettiği yerlere taşıyoruz’’ diye konuştu.

İstikbal Mobilya Kayserispor Tesislerinde gerçekleştirilen toplantının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şunları söyledi:

‘’Bugün şehrimiz ve Türk Futbolu için tarihi bir gün. Şehrimizin markası Kayserisporumuzun yeni başkan adayı olan Berna Gözbaşı hanımefendiye şehir protokolümüz ile desteğimizi göstererek yanında olduk.

Süper Lig düzeyinde bir ilki gerçekleştirerek kulüp başkanlığına aday olan Berna Gözbaşı hanımefendiyi şehrin yöneticileri olarak can-ı gönülden destekliyoruz. Ve inanıyoruz ki şehrimiz ve taraftarlarımızla bir bütün halinde Kayserisporumuzu tekrar hak ettiği yerlerde göreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kayserisporumuzun Başkan Adayı Berna Gözbaşı hanımefendiye başarılar diliyor, şimdiye kadar emek veren tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum’’