Kayseri yerel seçim sonuçları 2019 Ak Parti’nin heyecanla beklediği Büyükşehirler arasında yer alır. Yerel Seçim’de son durum ne? Kayseri vatandaşına mikrofon uzatıldığında Memduh Büyükkılıç mı yoksa Dursun Ataş mı seçenekleri sunulduğunda hiç düşünmeden Cumhur İttifakı diyende var, artık Millet İttifakı gelsin diyende! Sandıklar açılıyor ve sonuç ortaya çıkıyor!

2019 Kayseri seçim sonuçları tüm partilerin halktan aldığı oy oranlarını doğru, güvenilir kaliteli ve hızlı verilerle sizlerle. 31 Mart gecesi herkesin nefesini tutarak beklediği seçim sonuçları ve özellikle tüm Kayseri halkının Memduh Büyükkılıç mı yoksa Dursun Ataş mı seçeceği merak konusu.
Kısacası iş partilerin vasıflarına mı düşecek yoksa kişilerin halka sağlayacağı hizmet kalitesine göre mi belli olacağı 31 Mart gecesi belli olacak. Bilindiği üzere daha önce 5 dönem üst üste Kayseri Belediye Başkanlığı yapan

 Mehmet Özhaseki artık Ankara ilinde Ak Parti tarafından aday gösterilmiştir. Durum böyle olunca Kayseri halkı da Belediye Başkanlığı seçimlerinde kararsızlık yaşayarak ikiye ayrılmıştı. Kayserili vatandaşlarla yapılan soru cevaplarda Cumhur İttifakından olan vatandaşların oylarını Memduh Büyükkılıc’a verecekleri tahmin edilen sonuç olsa da Millet İttifakı yine bu yarışta yerini kimseye kaptırmayacak gibi gözüküyor. Kayseri yerel seçim sonuçları ve 31 Mart gecesi Kayseri son durumu sandıklar açılıyor!
Hem Kayseri halkının hem de Kayseri Belediye Başkanı Adaylarının büyük heyecanla beklediği 31 Mart gününe çok az kaldı. Sandıklarda çıkan sonuçlara göre Kayseri halkının kaderi belli olacak! 31 Mart akşamı açıklanacak olan seçim sonuçlarını an ve an takip etmek için son durumu görmek için burada kalınız. Şeffaf, hızlı ve güvenilir 2019 Kayseri seçim sonuçları listesi burada! 

31 Mart Gecesi Kayseri Kazananı!

 31 Mart Yerel Seçimleri’nde sandıklardan çıkacak olan oy oranı yeni dönemin yerel yöneticilerini ortaya koyacak. Kayseri yerel seçim sonuçları ise tam 952.629 bin seçmenin bulunduğu Kayseri’de oylar kullanıldı. Toplam 2.998 sandıktan çıkan sonuçlar ise halkı şaşırtacak mı yoksa beklenen bir sonuç olacak mı? Son durum ne sandıklardan çıkan sonuçlara göre en çok oy kime verildiği açıklanıyor! Yerel Seçim Sonuçlarının bu yıl ayrı bir anlamı olmaktadır.

 Tüm partilerin yanı sıra Ak Parti için 2019 Kayseri seçim sonuçları heyecanla beklenmektedir. 5 dönem Kayseri Belediye Başkanlığı’nda tahtını kimseye kaptırmaya Ak Parti oyları düşecek mi? Saniye saniye ve sürekli olarak güncellenen Yerel Seçim sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz. Hangi aday hangi yüzdelikle önde? Cumhur İttifakı mı yoksa Millet İttifakı mı galip gelecek? Kayseri’de Belediye Başkanlığı’nı kim alacak? Tüm soruların cevabını 31 Mart gecesi sayfada bulabilirsiniz. 

Sandıklar Açılıyor Heyecan Dorukta

Kayseri yerel seçim sonuçları sandıklarından gelen ilk haberleri buradan takip edeceğiniz gibi ilçe ilçe hızlı sonuçları da görebilirsiniz. Son dakika Kayseri seçim haberlerini almak ve Kayseri gündeminden uzak kalmamak için takibi bırakmayın! İktidarın nereye gideceği ve nasıl bir yol alacağı konusunda Kayseri’den çıkacak oy oranlarının yeri ve önemi büyük ve açılan sandıklarda çıkan sonuçlar! Öyle ki 31 Mart Yerel Seçimlerinde bu yarışın nasıl kızdığını her an görebilirsiniz.

 Ak Parti’nin sağlam ve yıkılmaz kalesi olarak adlandırılan Kayseri Belediye Başkanlığı sonuçlarında kim ipi göğüsleyip o koltuğun sahibi olacak? 2014 yılında yapılan yerel seçimlerin sonuçlarını bakıldığında Kayseri'de AK Parti % 58, MHP % 27, CHP % 8, BBP % 2 oranında oy almıştı. Geçen yıl yapılan 24 Haziran 2018 Genel Seçim sonuçlarında ise Kayseri ilinde AK Parti % 50, MHP % 21, CHP % 12, İYİ Parti % 11 oranında oy alarak Ak Parti galip gelmişti. 

Kayseri Yerel Seçim Adayları 2019

AK Parti: Memduh Büyükkılıç

İyi Parti: Dursun Ataş

DSP: Hayri Gülsuna

BTP: Mustafa Kurt

Saadet Partisi: Mahmut Arıkan

TKP: Medine Özkan

VP: Mehmet Canbulan

Bağımsız: Eylem Sarıoğlu Aslandoğan

Bağımsız: Sait Nazlı