Zeytin Dalı operasyonunda bugün 4. Gün ve 3 şehit haberi tüm Türkiye’ye ateş düşürdü. Bugün şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’n şehit haberi Kayseri’de ki evine ateş düşürdü.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Suriye’nin Afrin bölgesi operasyonunun 4. günün de 3 şehit verdik.  Antalya ve Ankara’daki şehit haberlerinin ardından bu sefer de Kayseri’ye acı haber geldi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kayseri  1. Komanda Tugay Emrinde görev yapan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı Afrin yakınlarında terör örgütleri tarafından çıkan çatışmada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı terör örgütleri PKK/PYD tarafından çıkan çatışma sonucu şehit oldu. Aslen Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinden olan Şehit Muratdağı Kayseri’de yaşıyordu. Şehidimizin ailesine acı haber yetkililer tarafından verilirken henüz 6 aylık evli olan Mehmet Muratdağı 25 yaşındaydı. Bozantı Caddesi’nde oturan şehidimizin eşi Birgül Muratdağı’na ve ailesine acı haber verilirken şehidin eşi acı habere dayanamayarak bayıldı. Beşparmak Mahallesi’nde oturan annesi ise sinir krizi geçirdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şehidin babasının ise Muratdağı küçük yaştayken hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit evi Türk bayrakları ile donatılırken Kayseri halkı tanıyan tanımayan şehit ailesinin evine akın etti. Ailenin acısını biraz olsun dindirmek ve birlik olmak için Muratdağı’n evine gitti.