Kayseri Valisi Şehmus Günaydına yeni bir ziyaret daha eklendi. Sağlık Bakanı Yardımcısı Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ ı ziyarette bulundu.Yeni Kayseri Valisi olan Şehmus Günaydın’ı ziyaret eden Muhammed Güven iyi dilekler de bulundu. Ziyaret yeri Valilik makamında gerçekleşti. Valilik makamında gerçekleşen bu ziyarette konuşma yapan Bakan Yardımcısı Muhammed Güven, görevine yeni başlayan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ a yeni görevi için tebrik edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 Bakan Yardımcısı Muhammed Güven, Kendisinin de uzun süreler boyunca görev yaptığını söyledi ve özellikle de sağlık alanın da halkın tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığını ve sağlık konusunda her daim ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını, her zaman da ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını dile getirdi. Kayseri’ ye yeni görevine başlayan Vali Şehmus Günaydın ise, Bakan Yardımcısı Muhammed Güven’ in yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ve çok sevindiğini dile getirdi.

 Bakan Yardımcısı Erciyes Üniversite’ si rektörüydü ve yakın zamanda da Erciyes Üniversite’ sinden bakan yardımcılığına atanmıştı. Kayseri Vali’ si Şehmus Günaydın’ da, Erciyes Üniversite’ si Rektörlüğünden Bakan yardımcılığına yeni atanan Bakan Yardımcısı Muhammed Güven’ e yeni atanmış olduğu görevinde çok başarı ve mutluluk dilediğini, her zaman da yanında olacağını bu yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ettiğini her zaman bu ziyaretler olmasını temenni etti