Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde kar yağışı ve yoğun tipi sebebi ile otomobillerinde  mahsur kalan 2 arkadaş çağırılan AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

 Kayseri Valilik'ten yapılan yazılı açıklamalara göre; Yahyalı ilçesinde bulunan Alimpınar bölgesine çıkan iki arkadaş A.F.Ç. ve M.F. hava şartlarının el verişsiz olduğu kar yağışı ve yoğun tipinin olması sebebi ile araçlarında mahsur kalarak aradıkları jandarma ekiplerinin  gelmelerini beklediler.

 Araçlarında mahsur kalan İki arkadaş, ilk olarak aradıkları jandarma ekiplerinden acil bir şekilde gelmelerini havanın soğuk olup donma tehlikelerinin olduklarını belirterek yardım istediler.
Jandarma ekiplerine haber veren iki arkadaş acil durumun gelmesi ile jandarma ekipleri, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak olay yerine geldiler. Ekiplerimizin gelmesi ile çalışmalar  başlatıldı. Yahyalı ilçesinde bulunan Alimpınar bölgesine ekiplerimizce yapılan çalışmada iki arkadaşa ilk olarak 112 sağlık ekipleri tarafından müdahale yapılırken AFAD ekipleri ise mahsur kalan aracı bulunduğu bölgeden kurtardı.


Yahyalı ilçesinde bulunan Alimpınar bölgesine çıkan iki arkadaş A.F.Ç. ve M.F. , Bölgeye hareket eden kurtarma ekiplerimiz, aracında mahsur kalan iki arkadaşı kurtardı.