Makamında Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi Komisyonu üyelerini kabul etti. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu bünyesinde oluşturulan Kırsal  Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonunu makamında kabul buyurdu.

 Komisyon üyeleri Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkan, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve komisyon uzmanlarını makamında ağırlayan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Komisyonun çalışmalarının önemine değinen Süleyman Kamçı, kırsaldaki kadının hem girişimciliğinin desteklenmesinin hem de sosyal alanda imkanlarının olmasının çok büyük bir önemi olduğunu vurguladı. Kadınların sade evde oturup hiçbir şey yapmayıp sadece ev hanımlığı değil her alanda kendilerini geliştirmesi ve aynı zamanda kendine yeni şeyler katması gerektiğini de ayrıca sözlerine ekledi. Girişimcilik adına sadece erkek girişimciler değil kadın girişimcilerin de eşit seviyede olmasını ve kadın erkek eşitliğini de bu ifadeleri kullanarak belirtti.

 Komisyon üyelerinden olan Emine Yavuz Gözgeç ise ülke genelinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında detaylı bilgilere verdi. Hedeflediği ve kafasında tasarlamış olduğu kadın girişimciler için önemi olan projelerinden bahsederek gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Emine Yavuz Gözgeç , bu güzel ziyarette nazik bir şekilde ağırlamasından dolaya Vali Süleyman Kamçı’ya teşekkür etti. Vali Kamçı ve komisyon üyeleri bir süre sohbet ettikten sonra renkli görüntülerde bulundu.