Kayseri’de gerçekleşen şüpheli ölümün nedeni uyuşturucu mu yoksa cinayet mi belli değil. Hacı Saki Mahallesi’nde 37 yaşında olduğu öğrenilen bir şahıs ölü olarak mekruh bir binada bulundu.

Kayseri’nin Hacılar Mahallesi’nde terk edilmiş ve çökmek üzere olan bir binada cesedi bulunan 37 yaşında ki şahsın aşırı uyuşturucu ve aldığı fazla alkol kullanımı iddiaları sebebi ile şahsın cinayet mi yoksa uyuşturucu yüzünden mi hayatını kaybettiği araştırılıyor.

 Edinilen bilgilere göre sabah erken saatlerde polis merkezini arayan E.K isimli bir kişi Hacılar Saki Mahallesi Çimen Sokak’ta terk edilmiş mekruh bir binada arkadaşı Vedat Ç. İle aşırı dozda uyuşturucu madde kullandığını kendine geldiğinde de Vedat Ç’nin ölmüş olduğunu fark ederek polisi aradı. Polis ekiplerine Vedat Ç. İle beraber gece alkol, uyuşturucu madde ve bonzai kullandıklarını söyleyen şüpheli şahıs sabah uyandığında Vedat Ç.’nin öldüğünü fark ederek polise ihbarda bulundu.

 Polis ekipleri ihbarın üzerine olay yerine gittiğinde sadece Vedat Ç.’nin donmuş halde bulunan cansız bedenine ulaştı. Olay yerinin yaptığı incelemede çok miktarda alkol şişeleri ve uyuşturucu içerikli malzemeler bulundu.

 Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk gözlemde ise Vedat Ç.’nin vücudunda çok sayıda darp izinin ve kırıklarının olması ölüm sebebini şüpheli kıldı. Şahsın uyuşturucudan mı yoksa cinayetten mi öldüğü yapılacak otopsiden sonra belirlenecek.