Karacasu ilçesine bağlı Yenice Mahallesi kırsalı bölgesinde bulunan Cessna 172 tipli uçak yere düştü. Alınan bilgilere göre; eğitim uçuşu yapan 50 yaşındaki pilot Hamdi Yılmaz ile uçuş eğitimi alan öğrencisi pilot Merve Altun'un cansız bedenleri bulundu.

 Aydın Çıldır Havalimanından kalktıktan bir müddet sonra telsiz irtibatı kesilen ve Karacasu ilçesine bağlı Yenice Mahallesi kırsalı bölgesinde bulunan Cessna 172 tipli uçak yere düştü. Alınan bilgilere göre; eğitim uçuşu yapan 50 yaşındaki pilot Hamdi Yılmaz ile uçuş eğitimi alan öğrencisi pilot Merve Altun'un olduğu belirlendi.

 Uçak düşmeden bir süre önce saat 10.26 sularında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi çevresinde ''acil durum'' bilgisi alındığı bildirildi. Bölgede geniş çaplı yapılan karadan ve havadan çalışmalar  ilk gün bir sonuç alınamadı.
 Alana kurtarma ekipleri de sevk edilerek daha geniş çaplı bir arama yapıldı. Takviye edilen ekipler, çalışmalarına dün sabah erken saatlerin de yeniden aramalara devam edildi. 
Yapılan kurtarma çalışmalarında, uçağın düştüğü yerin koordinatları tespit edildi. 

 Düşen uçağın enkazı Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'ndeki dağlık bölgesine giden arama kurtarma ekipleri, olay yerine geldiklerin de ilk olarak tekerlek aksamına ve hemen ardından uçağın enkazına ulaştı.

 Arama kurtarma ekipleri,olay yerinde hayatını kaybeden  50 yaşında ki pilot Hamdi Yılmaz ve ardından uçuş eğitimi alan öğrencisi pilot Merve Altun'un da cansız bedenlerine ulaşıldı.
Yapılan araştırmalardan sonra cenazeler, Karacasu Devlet Hastanesi'ne ve oradan da İzmir'deki Adli Tıp Kurumu'na götürülerek Pilot Hamdi Yılmaz'a ve öğrencisi Merve Altun'a DNA testi yapıldı. 

 Eğitim uçağın da hayatını kaybeden pilot Hamdi Yılmaz, evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

 Aydın'dan  memleketi Kayseri ' ye cenazesi getirilerek Hunat Camii'sinde öğle namazı kılındı. Hamdi Yılmaz'ın cenaze namazına Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz ile birlikte askeri yetkililer, Yılmaz'ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. İl Müftüsü Şahin Güven Hamdi Yılmazın cenaze namazını kıldırdıktan sonra, Argıncık Mezarlığı'na defnedilerek göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.