Kayseri, yeni bir kadına şiddet vakası ile sarsıldı. Tartıştığı eşini defalarca bıçaklayan koca, polis ekipleri tarafından yakalandı. Bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralanan yaralı eş ise tedavi altına alındı.

 Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kadına şiddet olayı yürekleri burktu. Cengiz Topel Mahallesi 180. Sokak’ta ikamet eden A.K. ve eşi S.K. arasında bıçaklı yaralama olayına polis müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, S.K.’yı kanlar içerisinde buldu. Vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan genç kadın, kan göletinin içerisinde çaresiz bir şekilde yatarken bulundu. Polis ekiplerini görünce imdat diye bağıran S.K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Polis, S.K.’nin ilk ifadesine dayanarak kocası A.K.’yı aramaya başladı. Eşi S.K.’yi defalarca bıçaklayan koca A.K. aramalar sonucunda yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken; A.K. sağlık kontrolünün ardından gözaltına alındı.

 Cengiz Topel Mahallesi’ndeki vatandaşlar S.K. hastaneye kaldırılırken genç kadın için gözyaşı döktü. Komşuların ihbarı üzerine polisin müdahale ettiği olayda A.K.’nin psikolojik sorunları olduğu iddiası ortaya atıldı. A.K. ve yaraladığı eşi S.K.’nin sık sık kavga ettiklerine şahit olduklarını ifade eden komşular, ‘’S.K. çok zor bir hayat sürdürüyordu. Sürekli olarak kocasından şiddet görüyordu. Biz, aile içerisindeki bir olaya karışmak istemediğimiz için polise haber vermedik. Bu şekilde olacağını bilseydik daha önceden müdahale ederdik. A.K., eşinin eve giriş çıkış saatlerine, nereye gittiğine, nasıl giyindiğine her şeye karışırdı. Sürekli olarak eşini başkalarından kıskanıyordu. Evlerinden bağırma çağırma sesi hiç eksik olmazdı. Lakin, S.K.’yi defalarca bıçaklayacak kadar gözünün döneceğini düşünemedik. İnşallah S.K. sağlığına bir an evvel kavuşur’’ dediler.