Talas Belediyesi, Ekim ayı Meclis Toplantısı Başkan Mustafa Yalçın’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda 20 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Stratejik Plan ve Performans Programlarının 5 yılda bir hazırlanan taslağı görüşülerek ilgili komisyona aktarıldı. Ayrıca, imar ve yer tahsis ücretleri, 2020 yılı için mali gelir tablosu, ücret tarifeleri ve ödenek aktarımı gibi belediye çalışmaları için büyük önem taşıyan konular masaya yatırıldı.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi’nde Yerel Yönetimler dersi gören bir grup öğrencinin de izleyici olarak yer aldığı toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, meclis üyelerine uyum içinde çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, alınan kararların Talas’a ve Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi.

ALİ RIZA KARAKULLUKÇU UNUTULMADI

Toplantının başında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Karakullukçu ve Atatürk’ün yanı sıra tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Yalçın ile birlikte mecliste grubu bulunan partilerin temsilcileri söz alarak merhum Karakullukçu’yu yad etti.

Talas Belediye Meclisi, gündemlerin tamamlanmasının ardından 10 Ekim Perşembe günü saat 13.00’de toplanmak üzere dağıldı.