Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, hekim ve diş hekimlerine bayram hediyesi verdi. Korona virüsü salgını boyunca hizmette bulunan 326 hekim ve diş hekiminin hediyeleri belediye personeli tarafından teslim edildi. Hediye paketi içerisinde kitap, aromatik bitkiler ve çikolata gibi ürünler yer aldı. Hekimler, Başkan Mustafa Yalçın'a ince davranışı nedeniyle teşekkür etti. 
İlçede ikamet eden 326 hekim ve diş hekimine, içerisinde Türkiye’de modern anlamda psikoloji hastanesinin kurucusu olan Mazhar Osman’ın “Kapalı Kutudaki Fırtına” kitabı başta olmak üzere çocuklar için okuma kitabı, aromatik bitkiler sepeti ve çikolatadan oluşan hediye paketi takdim edildi.


Doktorların salgın sürecindeki özverili çalışmalarına dikkat çeken Başkan Yalçın, “Koronavirüs salgınında bizim için evlerinden ve ailelerinden ayrı kaldılar, yoğun stres altında ruhsal ve fiziksel anlamda yıprandılar. Biz de Ramazan Bayramı yaklaşırken hem onları unutmadığımızı göstermek hem de teşekkür etmek için bir hediye paketi hazırladık. Başta hekim ve diş hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum. Bayram sonrası inşallah daha iyi günlerde bir arada oluruz.” dedi.


DOKTORLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR


Başkan Mustafa Yalçın’ın bayram hediyesi karşısında mutlu olduklarını ifade eden hekimler de, “Bizleri bayram öncesinde unutmayan ve böyle güzel hediyelerle bayramımızı tebrik Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi