Reşadiye Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde 1 kilometrelik yolun asfaltını tamamlayarak devamında Arif Sokak’ta 500 metrelik yolun asfaltına başladıklarını söyleyen Başkan Mustafa Yalçın, asfalt sezonunu iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Mahallesi’nin yeni gelişen bölgelerinde hızlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden başkan Mustafa Yalçın, “Bin 200 ton asfalt kullanarak 6 metre genişliğinde ve toplamda bin 500 metre uzunluğunda iki yolumuzun altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltını seriyoruz. Vatandaşımızın konforu ve rahat ulaşımı için elimizden gelen gayreti gece gündüz gösteriyoruz. Bu yıl Talas her alanda belediyecilik hizmetlerinde devrim yaşıyor. Sosyal, kültürel ve teknik hizmetlerimizi vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz günü kurtaran değil, Talas’ın geleceği ve gelecek nesillerimizin de istifade edeceği kalıcı yatırımlar olarak bakmaktayız.” dedi.

Talas Belediyesi tarafından başlatılan ‘’Belediye Mahallenizde’’ projesi kapsamında Reşadiye Mahallesi’nde düzenlemeler yapılmaya devam ediyor. Talas’ın hizmette devrim yaşadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ‘’Reşadiye Mahallesinde Mehmet Akif Caddesi’ndeki yolları yeniden düzenliyoruz. 1 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptık. Vatandaşlarımız modern ve konforlu yollarda ulaşımlarını sağlayacaklar. Altyapıdaki sorunlarımız tamamen bitecek’’ dedi.