Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan ‘’Barış Pınarı Harekatına’’ Talaslılar destek olmaya devam ediyor. Talas’ta başlatılan ‘’Bayrak As’’ kampanyasına ev sahipleri ve esnaf yoğun katılım gösterdi. Talas Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine bayraklar dağıtıldı. Talas’ın dört bir yanı bayraklarla donatıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyleyen esnaf, ‘’Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız’’ diye konuştu.

‘Evine, işyerine bayrak as’ kampanyasına katılmak isteyen esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıtan Talas Belediyesi’nin bu yaklaşımı büyük takdir gördü.

Belediye ekiplerince Talas’ın ana arterlerinde dağıtılan bayraklar, iş yeri sahipleri tarafından dükkânların girişine asılırken vatandaşlar da evlerinin balkonlarına ve pencerelerine bayrak asarak Barış Pınarı Harekâtı’na desteklerini ortaya koydu.

Barış Pınarı Harekâtına sağladığı destekten ve bayrak dağıtımından dolayı Talas Belediyesi’yle gurur duyduklarını dile getiren Talas esnafı, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.