Suriye uyruklu 53 yaşındaki Hamide Hasrun 3 yıl önce savaştan kaçarak ailesi ile Kayseri'ye gelerek buraya yerleşti.Hamide Hasrun pazartesi sabahı evinde temizlik yaparken çıktığı merdivenden dengesini kaybederek bir an da yere düştü. Hamide Hasrun başını merdivenin basamağına çarparak ağır yaralandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 Kayseri' de Kocasinan İlçesin de yaşanan acı olayda Hamide Hasrun; Suriye' de İdlib 'de yaşanan iç savaştan dolayı 3 yıl önce kaçarak ailesi ile birlikte Kayseri'ye gelen 53 yaşında ki Hamide Hasrun Merkez Kocasinan İlçesin de Yavuzlar Mahallesi Balcı Sokak da ikamet ediyordu.

 Hamide Hasrun (53) ,12 Kasım pazartesi günü evinde temizlik yapmak istedi. Hasrun temizlik esnasında seyyar merdivenin basamağına çıktı, bir anda dengesini kaybederek yere düştü. 
Hamide Hasrun merdivenden düşerkene, demir seyyar merdivenin basamağına başını sert bir şekilde çarparak kanlar içinde yere düştü. İlk yardım olay yerine 112 Acil Servisin gelmesiyle yapıldı. Başından ağır yaralanan Suriyeli Hasrun Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

 Hastanede tedavi altına alınan Hamide Hasrun tedavi sürecinin sürdüğü bilgisini aldık.Uzun bir süre hastanede tedavisi ardından bugün hastane ekiplerinin yaptığı tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybederek yaşamını yitirdi.