Uçuş severler tarafından merakla beklenen gün belli oldu. Dünyaca ünlü Solotürk Akrobasi Timi uçuş takvimini sosyal medya hesaplarında yayınlayarak takipçilerini sevindirdi. 7 Nisan 2018 tarihinde Kayseri semalarında görülecek olan Solotürk ekibi yurt içi ve yurt dışında bir çok etkinlikte boy gösterecek.

 Kurulduğu tarihten bu yana en çok 2018 yılında gösteri gerçekleştirecek olan Solotürk, 47 gösteri ile uçuş severlere keyifli dakikalar yaşatacak. Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı olan özel akrobasi timi Solotürk ekibi geçmiş gösterilerinde bir çok ilke imza atarak, adını dünya genelinde duyurmayı başarmıştı.

 Yakın zamanda ki ilk uçuşunu Pakistan'da gerçekleştirecek olan Solotürk Akrobasi Timi, bir sonraki durak olarak Kayseri'yi belirledi. Kayseri'de gerçekleşecek olan gösterinin ardından 15 Nisan'da Konyalı uçuş severler ile buluşacak. Yoğun gösteri takviminde yurt için gösterileri kadar yurt dışı gösterilerine de önem veren Solotürk ekibi, Kayseri, Konya, Manisa, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Iğdır, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Muğla, Kocaeli, Ankara, Aydın, İzmir, Eskişehir, Erzurum ve Adana haricinde Kazakistan, Azerbaycan, İngiltere, Polonya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gösteri uçuşu gerçekleştirecek. Uçuş takvimine göre gerçekleştirilecek olan 47 uçuş için geri sayım başlamış durumda. Akrobasi ve uçuş severlerin izlemeye doyamayacağı bir gösteri hazırlayan Solotürk ekibi, yoğun uçuş takvimine rağmen izleyenlere özel anlar yaşatmayı ihmal etmemeye çalışıyor.