Kayseri’de kadına şiddet vakaları can yakmaya devam ediyor. Sibel Aslan, eski eşi Onur Deniz tarafından defalarca şiddet gördü. Ölüm tehditleri alan Sibel Aslan, ‘’Ne olur sesimi duyun, bana yardım edin’’ çağrısında bulundu.

Türkiye’nin kanayan yarası haline dönüşen kadına şiddet vakaları engellenemiyor. Kayseri’de hayatını sürdüren Sibel Aslan, eski eşi Onur Deniz tarafından şiddete maruz kaldığını ve ölümle tehdit edildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yardım çağrısında bulunan bir çocuk annesi Sibel Aslan, ‘’Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum, bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum, ben ölmeden benim sesim olun’’ dedi. 5 yıl boyunca evli kaldığı Onur Deniz’den bir yıl önce boşanan Sibel Aslan, eski eşinin peşini bırakmadığını söyledi. Madde bağımlısı olduğunu iddia ettiği Onur Deniz’in hayatını zindana çevirmek için her yolu denediğine dikkat çeken Sibel Aslan, ‘’ Beni ölümle tehdit ediyor, çocuğumun annesiz kalmasını istemiyorum’’ dedi. Can güvenliği bulunmayan Sibel Aslan, yetkililerden yardım istedi.