Kayseri'nin önde gelen iş adamlarından Sedat Kılınç son zamanlarda yapılan iftira kampanyalarına patladı! Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; Alçakca, şerefsizce iftira diyerek tepki gösterdi!

29 Haziran’da yapılan Kongre öncesinde ‘Kayserispor’u sahipsiz bırakmayacağız’ diye aday olan ardından da şehirde ikilik çıkmasın diye adaylıktan çekilen iş insanı Sedat Kılıç, Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurul kararı almasıyla birlikte kendisine iftira kampanyası başlatıldığını belirterek tepki gösterdi.

Kılınç, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada şahsına yapılan iftiralara yönelik, “İnsanların menfaat, kıskançlık hasetlik ve kibirleri uğruna ne kadar alçaldıklarını gördüm” dedi.

 “Allah’ın da bir hesabı var” diyen Kılınç, “Değerli dostlarım; Kayserispor kongre sürecinin başlaması ile birlikte bazı zümrelerin daha önceden de yaptığı,Alçakça, şerefsizce iftira kampanyaları kıymetli dostlarımca bana bildirildi. İnsanların menfaat, kıskançlık hasetlik ve kibirleri uğruna ne kadar alçaldıklarını gördüm. Bu karakterden yoksun insanlar çamur at izi kalsın mantığı ile hareket ediyorlar. Şunu bilmiyorlar ki onların o hesapları tutmaz. Allah’ın da bir hesabı var. Biz bu güne kadar önce kişiliğimizle sonra işimizle ön plana çıktık bundan sonrada daha çok çalışarak o zümrelere gerekli cevabı vereceğiz. Onlar kendilerinden başkasının başarılarını takdir etmedikleri gibi hasetliklerinden birde iftira atıyorlar. O iftiraları onların başına dönecektir elbet. Bu üslûp bana göre bir durum değil ama bu alçaklara cevap vermek gerekiyordu” diye konuştu.

Kılınç, son olarak, kendisine yapılan iftiralara yönelik, “Hadis-i şeriflerde buyruldu ki: (Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.) [Ebu Davud]” Hadis-i Şerif örneği vererek, tepkisini sürdürdü.