Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tarihindeki en büyük proje konumunda bulunan Sahabiye Kenysel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında birinci etaptaki inşaatların sonbahar döneminde sona ereceği açıklandı. Örnek daireyi gezen Başkan Memduh Büyükkılıç, ''622 daire ve 55 dükkanı kapsayan birinci etap inşaatları bitmek üzere bulunuyor. En kısa sürede projemizi tamamlayarak Kayseri'ye kalıcı bir değer kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap birinci kısımda yer alan örnek daireyi gezdi. İnşaatların sorunsuz bir şekilde hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 622 daire ve 55 dükkandan oluşan birinci kısım inşaatların sonbaharda tamamlanacağını belirtti.

Birinci etap birinci kısımda yer alan 40 bin metrekarelik iki katlı ve 934 araçlık otoparkın da sonbaharda tamamlanacağını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, örnek daire ve inşaatın diğer bölümleriyle ilgili bilgi aldı. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap ikinci kısım inşaatların ihalesini yaptıklarını da hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, diğer etaplar için de çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.