Kayseri ilinin Talas ilçesi Mevlana mahallesinde Narkotik şube müdürlüğü ekiplerince rezidansta uyuşturucu satanlara suç üstü operasyon düzenlendi! 4 kişi yakalanarak göz altına alındı!

Narkotik şube müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda H.E ve Ş.Y isimli şahısların il dışından yüklü miktarda malzeme getirecekleri ve getirdikleri malzameyi ilimiz genelinde kullanıcı tabir edilen şahıslara haksız kazanç elde ederek satacakları bilgileri üzerine yapılan çalışmalarda H.E ve Ş.Y ismli şahısların ilimiz Talas ilçesi Mevlana mahallesinde bulunan residansta il dışından gelen şahıslar ile buluştukları tespit edildi.

Bahse konu adrese Narkotik Şube müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlenmiş, şahıslar uyuşturucu madde ticaretinin gerçekleştirirken suç üstü yapılarak yakalanmış ve yapılan aramalarda 5 parça halinde 202 Gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu paketlemek için kullanılan rulo folyo ele geçirilmiş olup; Yakalanan H.E, Ş.Y, G.Ç ve M.G isimli 4 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak işlemleri tamamlandıktan sonra mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecektir.