Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik’ten Develi’ye anlamlı ziyaret gerçekleştirildi. İkbal Çelik’in Develi ziyaretine AK Partili yöneticilerin eşleri de katıldı.

Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik Develili kadınlarımızı ziyaret etti. Develi’de bulunan bütün emekçi kadınları bir araya toplayarak hal hatır soran derlerini dinleyen İkbal Çelik çok iyi misafir edildi. hoş görülü ve güleç yüzleri ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Develili kadınlar ve Ak Parti yöneticilerin eşleri toplantı niteliğinde sohbetler yaptı.

İkbal Çelik yaptığı ziyarette Develili kadınlarla bir araya gelerek ülke gündemine değindi. Çok zor ve acılı günler geçirdiğimizi fakat asıl bu dönemde birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı daha dik durmamız gerekir diyerek Tek Vatan Tek Bayrak vurgusu yaptı.

Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütleri ile çarpışan askerlerimiz için de dua etmeyi ihmal etmeyen İkbal Çelik ‘’ Allah’ım bu birlik ve dirliği bozdurmadan ordumuzu muzafferiyetler getirsin. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde çok daha güzel günlerin geleceğine inanıyorum’’ dedi.

Konuşmasını tamamlayan İkbal Çelik’e ve Mustafa Çelik’e Develili kadınlardan anlamlı bir hediye geldi. Develili hanımlar tarafından özel olarak yapılan Türk Bayrağı İkbal çelik’e hediye edildi.