Türkiye’nin en önemli STK’larından biri olan MOBİSAD’ın Türkiye genelinde gerçekleştirdiği atamalara bir yenisi daha eklendi. Dernekten yapılan açıklamaya göre 20 yıldır mobil haberleşmede operatör, üretici, ithalatçı, dağıtıcı, servis sağlayıcı, bayi ve alt bayilere hizmet vermiş, onların ortak sesi oldukları ifade edilerek, 2020 yılı itibariyle Türkiye genelinde yeniden yapılanma sürecine girildiği ve bu bağlamda ÖZ-KA İletişim Ldt.Şti ortaklarından Murat Özükanar’ın Kayseri Temsilcisi olarak atandığı ifade edildi.

Derneğin Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD), mobil telekomünikasyon ve buna bağlı bilgi teknolojileri sektöründeki ürün ve servisler konusunda faaliyet gösteren 15 bin noktanın temsilcisi olarak, faaliyet gösterdiği belirtilen açıklamada MOBİSAD’ın Türkiye’nin en önemli 3 STK’sından biri olduğuna değinildi.

MOBİSAD İl Temsilcisi Murat Özükanar’da dernek olarak sektörde yaşanan aksaklıklar ve sorunların çözümü noktasında çalıştıklarını belirterek, İl temsilciliğinin aktif olduğunu yönetimlerini şekillendirdiklerini söyledi.