İstikbal Mobilya Kayserispor’da forma giyen Bernard Mensah, Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. Mensah, ‘’Bunlar asılsız haber, Kayserispor’da mutluyum’’ dedi.

Süper Lig’deki temsilcimiz Kayserispor, ligin 13’üncü haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde üst üste mağlubiyetler alan ve son sırada bulunan Kayserispor’da transfer dedikoduları ayyuka çıktı. Deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, bugün gerçekleştirdiği antrenman çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bernard Mensah, Fenerbahçe transferi ile ilgili iddiaları reddetti.

Her futbolcunun hayalinin UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi olduğuna dikkat çeken Mensah, ‘’Büyük takımlardan teklif gelmesi her futbolcunun kariyeri için önemlidir. Lakin, Kayserispor’da şu an çok mutluyum. Hiçbir sıkıntımız yok. Annemiz Berna Hanım (Berna Gözbaşı) ile sürekli konuşuyoruz. Kayserispor’a hizmet etmek istiyorum’’ dedi.

Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddialarını ise asılsız haber olarak değerlendiren tecrübeli futbolcu, ‘’Kayserispor ile sözleşmem devam ediyor. Fenerbahçe ile anlaşma yapmadım. Kayserispor’da mutlu ve huzurluyum’’ diye konuştu. İstikbal Mobilya Kayserispor’un önünde önemli bir deplasman maçı olduğuna dikkat çeken Bernard Mensah, ‘’Beşiktaş maçında oynamak istiyorum, ama son kararı teknik direktörümüz verecek. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.