Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı bitmiş, teslim edilmeye hazır 324 konutun hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.
Kentsel dönüşüm projeleri ile risk teşkil eden yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donanımları ile son derece modern, çağımızın standartlarını uygun olan ve güven, huzur içerisinde  yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “ Melikgazi beldemiz de yaşayan mahalleleri restore ediyoruz.

 Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek standartlara uygun mimari yapılarda huzur içerisinde ve güvenle yaşam sürdürebilecekleri  mekanlar yapmaya çalışıyoruz. Belediyemiz bünyesinde  geliştirilen projeler ve çevre ve şehircilik bakanlığımızın destekleri ile 2015 yılından bu zamana kadar  Yıldırım Beyazıt,   Karacaoğlu, Kazım Karabekir , Battalgazi, Küçükali, ve Anbar, Mahallelerimizde toplam 4425 daire yani 96  blokun temellerini atmış bulunuyoruz. Temeli atılan bu yapıların yapım inşaatları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu projede 24  blok tamamlanarak toplam da 1240 daireyi sahiplerine hayırla teslim ettik” diye belirtti.

 Kasım ayının sonlarında 9 blokun oluşturduğu toplam 324 dairenin daha tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğinin altını çizen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2019 yılının sonlarında bütün mahallelerdeki yapımı devam eden inşaatların tamamlanacağını ve Kentsel Dönüşüm Projesini tamamlayarak restore edilen , geliştirilen bu mahallelerimizin artık birer standartları yüksek,  prestij sahibi ve modern konutlara sahip mahalleler olarak huzurlu ve daha güvenli mekanlar olarak şehrimizin mimarisine gösteriş katacağını ifade ederek açıklamasını sonlandırdı.