Melikgazi Belediyesi tarafından İldem'de gençler ve yaşlılar için yeni projeler hazırlanmaya devam ediyor. ''Eski Çınarlar Yaşam Merkezi'' ve ''Akıl Küpü Çalışma İstasyonu'' yapılması için harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, ''İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde hem yaşlılarımızın hem de gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için  projelerimizi hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

Projeler hayata geçiyor…

İldem’de yerinde tespit çalışmalarına başlayan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yaşlılara ve gençleri sevindirecek projenin temelini nisan ayında atacaklarının müjdesini vererek, “İldem Cumhuriyet Mahallemizde projemiz için yer tespiti yaptık, incelemelerde bulunduk. Hem gençlerimize hem de bayanlara müjdelerimiz var. Buraya yaşlı ve gençlerimizin içinde keyifle zaman geçireceği, çay kahve içeceği güzel bir tesis yapacağız. Üst katıda çocuklarımızın ders çalışması için kütüphane olacak. Dolayısıyla şehir merkezine gitmelerine gerek kalmayacak. Nisan ayı gibi temelini atıp, bu yazın sonunda doğru tamamlayacağız. Şimdiden tesisimizin İldem halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Başkan Palancıoğlu, ayrıca mahalledeki Zeki Soygüllüce Parkı’nın içinde kadınların kullandığı prefabrik sosyal tesisi yeniden revize edeceklerini ve tesisi yepyeni haliyle kadınların hizmetine sunacaklarını söyledi.