Kayseri’de yaşanan olay herkesi şaşırttı! Kendi teyzesinin kızına cinsel istismarda bulunan şahsa 8 yıl 4 ay hapis cezasına çaptırıldı.

 Olay ile edinen bilgilere göre Kayseri’de teyzesinin kızı E.A. (14) ‘ya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklu bir şekilde yargılanan suçlu Mehmet D. (22) ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan mahkeme heyeti tarafından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 Olayın gerçekleştirildiği tarih, 23 Ocak 2016 Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana geldi. Olay ile ilgili söylenen iddialara göre, E.A., annesinin rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altındayken, evde tek kalmaması için bir hafta boyunca teyzesinin evinde misafir olarak kaldı. Mehmet D., bu olayı fırsat bilip kendi teyzesinin kızı E.A.’nın, cinsel organını elleme ve sürtünme yolu ile cinsel istismarda bulunarak taciz etti. Gerçekleşen bu olayın mağduru E.A., kendisinde hissettiği psikolojik baskılardan kurtulamayıp olayı ailesine anlattı. Bunun üzerine mağdur kızın ailesi savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

 Savcılık bu şikayetin üzerine Mehmet D. hakkında tutuklama kararı çıkardı. Mahkemece tutuklanan Mehmet D., Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık hazır bulunurken, aynı şekilde mağdur E.A. beklenirken mahkemeye gelmediği görüldü. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen tutuklu Mehmet D. serbest bırakılmayı talep etti.

 Mehmet D. ’askerliğe hazırlandığım sırada düştüğüm duruma bir türlü anlam veremiyorum, annem bu durumdan dolayı evi terk etti. Ben suçsuzum ve beraatimi talep ediyorum’ diyerek kendini savundu. Mahkeme heyeti, yaptığı yargılama sonucunda Mehmet D.’nin suçundan dolayı 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasına ve tutuklu durumunun devamına karar verildi.