Kocasinan Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi kapsamında 15 bin 701 aileye destek olundu. Sosyal Belediyecilik hizmetlerine önem verdiklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ‘’Vatandaşlarımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. Hoş Geldin Bebek kampanyası kapsamında ailelere, yeni doğmuş bebeklerinin ihtiyaçlarına yönelik set hediye ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın ‘Gönül Belediyeciliği Seferberliği Çağrı’sını, 4 buçuk yıldır ‘Sosyal Belediyecilik Faaliyeeriyle yerine getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte belirli periyotlarla aileleri ziyaret ediyor. Çolakbayrakdar çifti, ziyaretlerde yeni nefeslere hayırlı olsun temennisinde bulunurken, ailelerin sevinçlerine de ortak oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla kültürel ve sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Göreve geldiğimden itibaren yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarla belediye arasında sıcak bir ilişki kurduk. Hizmetlerimizle hemşehrilerimin yüreklerine dokunarak, gönül birliği oluşturduk. Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde doğan her bebeği ‘Hoş Geldin Bebek’ sloganıyla karşılıyoruz. Bu proje ile çocuklarımıza sahip çıkarak ilk adımı atmış oluyoruz. Ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz.Kocasinan’da hayata başlamış her bireyin doğumundan başlayarak hayatın her alanında hizmetlerimizle yanında bulunuyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Rabbim, yeni doğan bebeklerin; bahtlarını açık etsin, onlara uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi hizmetleriyle vatandaşların her anında yanında olacağını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi’nden “Hoş Geldin Bebek Seti” almak isteyen ilçe sakinleri, yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ve aile toplum kağıdı ile birlikte Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmelerinin yeterli olacağı belirtildi.