Kayseri’ nin Kocasinan İlçesi git gide daha çok yeşilleniyor. Gelecek nesillere daha yeşil bir Kocasinan bırakmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi, ilçenin dört bir yanını yeşillendirmeye ve daha çok güzelleştirme durmak bilmeden devam ediyor. Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil ve daha güzel bir Kocasinan çalışmaları çerçevesinde bu kez tıp fakültesi öğrencileri ile beraber Yenidoğan Mahallesi’nde fidanları toprakla buluşturdu. 

 Yapılan bu güzel çalışma sabahın erken saatlerinde gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde başlayıp 500 fidanın dikildiği etkinliğe, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürleri katılarak çalışma gerçekleştirildi. Çevreye ve yeşil alana yaptığı yatırımlarıyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile beraber Yenidoğan Mahallesi’ ndeki ağaç dikim alanına ağaç dikerek daha çok yeşillendirildi.

 Yapılan bu güzel çalışmanın ardından Kocasinan Belediyesi güzel bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediyesi yetkilileri, daha yeşil Kocasinan için ağaç dikim etkinliğini düzenli bir şekilde yaptıklarını ve artık daha yeşil bir Kocasinan olduğunu belirtti. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ağaç dikme etkinliklerine ilişkin açıklamasında “ İlçemizi daha da güzel hale getirmek ve daha yeşil bir görünüm sağlamak amacıyla hafta içi-hafta sonu demeden her zamanlarımızda park ve yeşillendirme çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde durmak bilmeden devam ettiriyoruz ve edeceğiz. Düşünülüp ve faaliyete geçirilen bu çalışmalarımızın hepsi gençlerimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz içindir. Yeşillendirme çalışmalarına büyük gayret gösteren ve gönülden destek verip emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Kocasinan, el birliğiyle daha da güzelleşecek ve yenilenecek ” ifadelerini kullanarak fikirlerini ve planlarını dile getirdi.