Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçın, ‘Kayseri’deki gazetecilerin çağın gereklerini yerine getirerek internet haberliciliğine yöneldiğine dikkat çekti.

Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan KİGADER, faaliyetlerine start verdi. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri yerel yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, Başkan YardıcısıMehmet Uzel üyeler Kübra Hasçalık ve Öner Çalış’ta katıldı. KİGADER’in çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Duygu Uludaşdemir, ‘’Kayseri’deki internet gazetecilerinin bir araya geldiği KİGADER, dernek statüsünde yer almaktadır. Yeni yılda çıkmasını beklediğimiz internet yasası ile birlikte internet haberciliğinin yeni bir boyut kazanmasını bekliyoruz’’ dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise Kayseri’deki yerel yöneticiler ile medya mensupları arasındaki uyumlu çalışma ortamına dikkat çektiği konuşmasında, ‘’Kayseri’nin çok güçlü bir medyası bulunuyor. Bizler de her zaman gazetecilerimizi desteklemeye, onların eleştirilerini dikkate almaya çalışıyoruz. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum’’ diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.