Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, KAYMOS Başkanı ve Kumsmall Başkan Vekili Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük AVM’si konumda bulunan Kumsmall’ın Kayseri için önemine dikkat çekildi.

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Duygu Uludaşdemir, Başkan Yardımcısı Mehmet Üzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Kübra Hasçalık ve Öner Çalış Kumsmall yönetimine ziyarette bulundu. KAYMOS Başkanı ve Kumsmall Başkan Vekili Mehmet Yalçın Yönetim Kurulu Üyesi Celal Doğan ve  Denetim Kurulu Başkanı Hacı Çekivel’in yer aldığı ziyarette çalışmalar hakkında bilgi verildi. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi Kumsmall’ın Kayseri sosyal hayatı üzerindeki etkilerine dikkat çeken KAYMOS Başkanı ve Kumsmall Başkan Vekili Mehmet Yalçın,‘’Yüzde 70’i mobilya sektörü üreticilerini kapsayan yüzde 20’si ise giyim, eğlence ve dünya mutfaklarından oluşan 400 mağazayı bünyemizde toplamış bulunuyoruz. Pandemi öncesindeki süreçte 30 bin ziyaretçiyi ağırladığımız Kumsmall, Kayseri’nin hem ekonomik hem de sosyal hayatına olumlu yönde katkılar sağlayacaktır.Kumsmall’ı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için özel ulaşım imkanları sunacağız’’ diye konuştu. 

KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir,KAYMOS Başkanı ve Kumsmall Başkan Vekili Mehmet Yalçın ve yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kumsmall’ın Kayseri için önemine dikkat çeken Başkan Uludaşdemir, ‘’Biz de gazeteciler olarak şehrimize sunduğunuz hizmetlerin en iyi şekilde tanıtılması için katkı sağlamaktan memnuniyet duyarız. Hızlı ve geniş kitleleri kapsayan habercilik anlayışımız ile Kumsmall’daki faaliyetleri vatandaşlarımıza aktaracağız’’ dedi.