Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Kayserispor’un genel durumunu değerlendiren Başkan Erol Bedir, ‘’Hedefimiz Avrupa Kupalarında başarı sağlamaktır’’ dedi.

 Süper Toto Süper Lig’in iddialı takımlarından Kayserispor, Kasımpaşa galibiyetiyle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Ligde 38 puanla 5. Sırada yer alan Kayserispor yükselişini hız kesmeden devam ettirmeyi istiyor. Kayserili sporseverlerinde yoğun destek verdiği Kayserispor ligi ilk 5’te tamamlayarak Avrupa kupalarına gitme hakkını kazanmaya çalışıyor. Kayserispor’daki son durumu değerlendiren Başkan Erol Bedir, ‘’Takımımız sezona hızlı bir giriş yaptı. Galibiyet serileri sonucunda da güzel puan toplamayı başardı. Süper Lig uzun bir maratondur. Bu yüzden rehavete kapılmadan lig sonuna kadar başarımızı korumamız gerekiyor. Kayserispor ligimizin köklü ve önemli takımlarından birisi olduğunu bu sezon daha net ortaya koydu. Taraftarlarımızın da desteği sayesinde ligi başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

 Kayserispor’un hedefinin Avrupa olduğunu belirten Başkan Erol Bedir, ‘’Süper Lig’deki performansımız baz alındığında yenemeyeceğimiz takım olmadığını gösterdik. Üç büyüklerde dahil olmak üzere rakibimize Kayserispor’un gücünü ve azmini en iyi şekilde yansıtıyoruz. Lig’de şampiyonluğu hedeflediğimiz kadar Avrupa Kupalarında da başarı yakalamak istiyoruz. Ligi en az 5. Sırada tamamlamamız ve Avrupa Kupalarına gitmemiz gerekiyor. En önemli hedefimiz Avrupa’da ülkemizin için başarı sağlamaktır. Anadolu takımları son yıllarda ciddi bir yükseliş içerisindedir. Ligimizin kalitesinin artması için Anadolu takımlarına önemli bir görev düşmektedir. Biz, Kayserispor camiası olarak hiçbir sorumluluktan kaçmıyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın azmi, taraftarımızın coşkusu ve bizim fedakarlıklarımız Kayserispor’u üst seviyeyi taşımaktadır. Avrupa’da yeni bir Türk destanı yazmamamız için hiçbir sebep göremiyorum. Bu vizyonla hareket ettiğimiz sürece başarının geleceğine inanıyorum. Taraftarımız bize destek olmaya devam ettiklerinde karşılığını elbet alacaklardır’’ dedi.