Kayserispor, hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına start verdi. Lig’de başarılı bir grafik çizen sarı kırmızılı ekip Bursa deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor antreman çalışmalarına ara vermeden başladı. 2 Mart’ta Bursaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Antalyaspor maçından 2- 1’lik mağlubiyetle ayrılan Kayserispor daha fazla puan kaybetmek istemiyor. Süper Lig’de 41 puanla 5. Sırada yer alan sarı kırmızılı ekibin Şampiyonluk mücadelesinden kopmaması için Bursaspor’u yenmesi gerekiyor. Sezona iyi bir giriş yapmayı başaramayan Bursaspor ise ligde 27 puanla 11. Sırada bulunuyor. Ev sahipliğini üstlenecek olan yeşil beyazlı takım, Kayserispor maçında taraftar desteğini arkasına alarak galibiyet kazanmak istiyor. Lakin, Kayserispor’un rakibine göre daha seri oynadığı biliniyor. Dolayısıyla maçın çok çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Cuma günü oynanacak olan Bursaspor maçı için antremana çıkan Kayserisporlu futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Düz koşu ile başlayan antreman çift kale maçla tamamlandı. Kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamadı. Aynı şekilde sol bekte oynayan Atilla Turan’da takımla birlikte çalışmadı. Başarılı futbolcu dizindeki çekmeden dolayı daha hafif bir antremanla günü tamamladı. Öte yandan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın soğuk algınlığı nedeniyle antremanda halsiz olduğu görüldü. Antreman öncesi serum tedavisi gören teknik adam, saha kenarından futbolcularını izlemekle yetindi. Yardımcı teknik direktör Cristian Petre antremanı yöneten isim oldu. Futbolculardan Deniz Türe medya mensuplarına yaptığı açıklamada ‘’Bursaspor deplasmanı zorlu geçecek. Fakat, ne olursa olsun 3 puanı kazanmak istiyoruz. Oynadığımız futbolun galibiyet odaklı olması halinde kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Dolayısıyla maça kazanma arzusuyla çıkacağız’’ diye konuştu.