Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir taraftarlara seslenerek destek istedi. Sivasspor maçı öncesi değerlendirmeler yapan ve soruları yanıtlayan Erol Bedir ‘’ Büyük taraftarımız devreye girmeli’’ dedi.

Sivasspor maçı öncesi Kayserispor taraftarına seslenen Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ‘’ 22 Ocak’ta Galatasaray maçı ile başlayıp, 15 Şubat Pazar günü 13:30’da kendi evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı ile tamamlanacak olan 20 günde 6 resmi maç periyodunun son 2 mücadelesine bu hafta çıkacağız. 7 Şubat Çarşamba 18:00’de Kadir Has Stadyumunda Akhisarspor ile deplasmanda 1-0 yenildiğimiz maçın rövanşını oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale çıkabilmek için deplasmandan almış olduğumuz tek farklı yenilgiyi telafi etmek ve kendi evimizde ‘’ Büyük taraftarımızın da desteği ile’’ tu için yeterli skoru bulmak zorundayız. Maç günü ve saati ile birlikte ilk maçtaki sonuçta dezavantajımı gibi gözükse de, takımımızın gücü ve taraftarımızın yoğun desteği ile Kayserispor’umuzun tur atlayacağına yürekten inanmaktayız. 90 dakika veya duruma göre 120 dakika takımı ile tek yürek olacak taraftarımızın yarın ki maçta belirleyici unsur olacağını düşünmekteyiz’’ dedi.

Erol Bedir konuşması boyunca sürekli taraftar desteğinin önemini vurguladı. Tek yürek olmamız gerek diyerek Sivasspor mücadelesini de mutlaka kazanmalıyız diyen Erol ‘’ Çarşamba kupa maçından sonra Pazar günü saat 13:30’da Sivasspor Süper Lig maçımızı oynayacağız. O maçın önemini de belirtmeye gerek yok diye düşünürken, Süper Lig’de deplasman da en çok puan toplayan takım konumunda olan Kayserispor’umuzun kendi evinde en çok puan toplayan takımlar klasmanını geçmesi ve ligdeki sıralamamızı direkt etkileyecek olan bu maçı galibiyetle kapanması için Büyük Taraftarımızın devreye girmesi gerekmektedir. En on Osmanlıspor’u deplasmanda yenerek sıralamada avantaj yakalayan takımımızın bu durumunu sürdürmesi veya daha yukarılara çıkarabilmesi için kendi evinde ki maçları da mutlaka kazanması gerekmektedir. Kayseri’nin bu maç için seferber olmasını ve takımlarının desteklemesi en büyük dileğimiz ve talebimiz’’ dedi.