İç Anadadolu Süper Lig Derbisinde 5 haftadan sonra galibiyet sevinci yaşayan Kayserispor'umuz Demir Grup Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.Demir Grup Sivasspor'un gözde oyuncularından olan Robinho 90+2 de hakem Alper Ulusoy'dan ikinci kez sarı kart görmesinin ardından kırmızı kart alarak oyun dışına çıkarıldı.

Zorlu geçen mücadele de Kayserispor'un ev sahipliği ettiği Sivasspor'u ikinci yarı da attığı goller ile birlikte 2-0 mağlup etti.
 
Spor Toto Süper Lig Derbisinin 90 dakikasının ilk yarısı 0-0 olarak bitti.
Çekişmeli karşılaşmada sarı- kırmızı Kayserispor ekibi devre arasından sonra 53. dakika da  ilk gol sevincini Şamil Cinaz 'ın fileleri havalandırmasıyla büyük bir sevinç yaşattı . Şamil Cinaz takımını 1-0 öne geçirdi.
Tecrübeli oyuncumuz 2012-2013 döneminden sonra ilk kez Süper Lig' te gol attı.

Çekişmeli geçen maçta dakikalar 90. dakikayı gösterirken Kayserispor penaltı kazandı ve penaltı kullanımını gerçekleştiren Tjiaronn Chery tüm dikkatiyle penaltı vuruşunu gerçekleştirerek kaleci Tolgahan Acar'ın solundan geçerek gol attı ve aradaki farkı ikiye çıkarmış oldu.

Son dakikalara yaklaşıldığı sırada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken Robinho hakem Alper Ulusoy tarafından 89. dakika da kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Brezilyalı oyuncu 45. dakikada da sarı kart görmüştü.

Uzun bir 5 haftanın sonun da özlem duyulan galibiyet sevincini 4. haftada alan Kayserispor, 5 maç aradan sonra Şamil Cinaz ve Tjaronn Chery'nin attığı goller ile birlikte galibiyet sevincini
bol bol yaşayan Kayserispor'umuz 3 puan alarak tablodaki puanı 12 'ye yükseldi. Sivasspor ise Kayserispor ile yaptığı Süper Lig Derbisinde 10 puan alarak sahadan ayrıldı.

Şehrimizi gururlandıran Kayserispor yönetimi ve oyuncularımızı tebrik eder, başarılarının devamını ,önümüzde ki maçlarda da aynı şekilde şehrimizi grurlandırmalarını dileriz. . .