Kadına şiddetin arttığı son günlerde bu seferde Kayseri ' de şehrin göbeğinde bir kadın daha kocasının kurşunlarına hedef oldu.Akşam 20.00 -21.00 sularında Kayseri Almer Alışveriş ve Yaşam Merkezin de boşanma aşamasında ki, 25 yaşlarında olan E.A kocasının kurşunlarına hedef olarak yaşamını yitirdi.

 Kayseri'de eşiyle boşunma sürecinde olan,hakkında  "uzaklaştırma" kararı bulunan 33 yaşlarında ki L.A, 25 yaşlarında ki eşi E.A'yı görüşmek için Kayseri Cumhuriyet Meydanın'da bulunan  Almer Alışveriş Merkezine çağırdı,eşine AVM içerisinde onda onca insanın gözleri önünde kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın,hastaneye kaldırılırken,eşi L.A polis ekipleri tarafınca gözaltına alındı.

 Boşanma sürecinde olan L.A ve eşi E.A konuşmak üzere Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Alışveriş Merkezinin teras katında buluştu. Konuşma çift arasında bir süre sonra tartışmaya dönüştü ve karşılıklı hakaretlerde bulunan çiftin tartışması kavgaya dönüştü. Bu sırada belinden tabancasını çıkaran L.A tabancasıyla eşi E.A'ya kurşun yağdırdı. 112 ekipleri gelene kadar Kanlar içinde yerde kalan E.A 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan E.A'nın vücuduna 7 kurşun isabet ettiği bilgisi edinilen bilgiler arasında yer alırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan E.A'nın hayatını kaybettiği bildirildi.

 Cumhuriyet Meydanın'da bulunan Alışveriş Merkezinin teras katında ateş açan L.A olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kaçmak isterken kıskıvrak yakalandı. Olay'a şahit olan çevredekiler büyük panik yaşadıklarını ve çok korktuklarını belirtirken,olay yeri incelemesinde seken kurşunların isabet ettiği camların kırıldığı söylendi.
 E.A'ya Allah'tan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı Dİliyoruz.