Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Suriye Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına karşı gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı operasyonun da gazi olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin memleketi Kayseri’ye döndü.

Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütleri tarafından yapılan havan saldırısında gazi olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin GATA’da yapılan 10 günlük tedavisinin ardından memleketi Kayseri’ye döndü. Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ailesi ve sevenleri tarafından Türk Bayrakları ile karşılanan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin duygusal anlar yaşadı.

Gazi oğlu İsmail’i dört gözle bekleyen anne Elif şahin oğluna kavuştu ve onunla ne kadar gurur duyduğunu defalarca tekrarladı. Anne oğlu kavuşması karşılamaya gelen vatandaşlara da duygu dolu anlar yaşattı. Anne Elif Şahin ‘’ Allah’ım canını bağışladı. Annesi ona kurban oldun, yolunu bekliyorum. Kavuşacağım için çok sevinçliyim. Allah yardımcısı olmuş. Tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan sağlık diliyorum. Yavruma kavuşacağım için çok mutluyum ama babası yoğun bakımda yatıyor. Oğlunun durumunu duyunca kalp krizi geçirdi. Oğlumda babasının durumunu duymuş. Ben oğlumu iki aydır Afrin’e gittiğinden beri görmüyorum. Ondan önce yılbaşında görmüştük. Sonrasında da oraya gitti’’ dedi.

Ailesi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Piyade Çavuş İsmail Şahin ‘ Dağların Aslanı’ sloganları ve Türk Bayrakları ile karşılandı. Otobüsten iner inmez annesine sarılan Şahin ‘’ Vatan sağ olsun, ne diyeyim. Afrin’de halkımızın duasına ihtiyacımız var. Silah arkadaşlarım elinden gelen her şeyi yapıyorlar. İyileşince tekrar gideceğim. İyileşir iyileşmez inşallah gideceğim’’ dedi.