Kayseri’de öğrenci servisi kaza yaptı. Ailelerin yürekleri hopladı.Yaşanan olayın adresi Kayseri'nin Talas İlçesinde meydana geldi. Bu gün akşam saatlerin de öğrenci servis şoförü öğrencileri almak için okul önüne gitti. Öğrencileri evlerine bırakmak için yola çıkan şoför kaza yaptı. 

 Yaşanan kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre, servis aracının plakası 38 s 0129 olduğu görüldü. Sürücüsünün ismi henüz bilinmeyen 38 s 0129 plakalı olan öğrenci servis aracı ile 3805B numarasına ait olan tramvay sebebi henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çarpıştığı görüldü. Yaşanan bu kaza da şiddetli çarpışmanın etkisiyle birlikte 3805B numaralı olan tramvay bulunduğu raydan çıktı.

 Çevrede bulunan halk olayın şokundan çıkamadığı görüldü. Serviste ve tramvay da bulunan yolculara erken müdahale olsun diye olay yerine bir çok sağlık ekibi çağırıldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin tespitinin ardından 6 kişinin kaza da yaralandığı öğrenildi. Yaşanan bu kaza esnasın da yaralanan 6 kişi, ambulanslarla acil bir şekilde farklı yerlerde ki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanıp çeşitli hastanelere götürülen 6 yaralı acilen tedavi altına alındı. 38 S 0129 plakalı öğrenci ve 3805B numaralı tramvayla çarpışma yaşanan olay ile ilgili polis ekipleri bir çok önlemler aldı. Kazanın meydana gelmiş olduğu yerde incele yapan polis ekipleri olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri olay yerinden ayrılıp emniyete gitti. Ardından kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı. Kaza da yaralanan 6 kişinin de hastane de ki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiği ve yaşanan kazanın sonucu ilerleyen zamanlarda belli olacağı öğrenildi.