Kayseri’ de Gazeteciye hırsız şoku yaşandı. Kayseri’ de yerel bir gazete de muhabir olarak çalışan Murat Tellioğlu’ nun evine giren gündüz saatlerinde 4 kadın, gazetecinin bir miktar altınını ve parasını çaldı.

 Olayın olduğu yere gelen otomobille bölgeden ayrılan 4 kadın, görüntülendi. Görüntülenen olay bir iş yerinin güvenlik kamerası oldu. Gerçekleşen olay şu şekilde; Kayseri’ nin Kocasinan ilçesine bağlı olan Yıldızevler Mahallesi 302’ nci Sokak’ ta ki meydanda gerçekleşti. Yerel bir gazete de çalışan Murat Tellioğlu’ nun iki katlı müstakil evine gündüz vakti giren 4 kadın, 5 altın yüzük çalıp onunla yetinmeyip te ve bir kolye ile 450 lira çaldılar. Hırsızlık yapan bu 4 kadın evden aldıklarıyla çıktıktan sonra olay yerine gelen bir otomobil ile olay yerinden ayrıldı. Muhabir Tellioğlu , gündüz vakti evde olmadıkları sıra da meydana gelen hırsızlığa şaşırdığını belli etti. Tellioğlu, ‘’Adeta ellerini kollarını sallayarak gündüz vakti hiç çekinmeden ön kapıdan girip, arka kapıdan çıkıyorlar ve rahatlıkla hırsızlık yapıyorlar’’ dedi.

 Gündüz erken vakitler de hırsızlık yapan bu 4 kadın duyları şaşkına çevirdi. Her olayı planlayıp aynı zaman da çıkışında otomobille kaçıp iz bırakmamaya çalıştılar. Evin etrafındaki güvenlik kamerasına bakıp kameradaki görüntüleri polis incelemeye başlıcak ve bu şüpheli kadınları yakalamak için çalışmalar başlatmak için başladılar.