Kayseri'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uzun zamandır sosyal medya üzerinden iletişim kurarak para kazanma amaçlı eş değiştirme (swinger) yaptıkları iddiasıyla 8 kişi  (4 kadın) adliyeye sevk edildi. 

 Kayseri Ahlak Büro Amirliği sosyal medya üzerinden uygunsuz görüntüler kullanarak yine sosyal medya üzerinden iletişim kurup para karşılığında eş değiştirme (swinder) yöntemi ile uzun süre takibe alarak bakın yaptı. Ahlak Büro Amirliği yaklaşık 2 aydır fiziki takip ve teknik neticesinde önceden yerleri belirlenmiş 5 ayrı eve eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda, aralarında boşanmış çiftlerin de bulunduğu 4’ü kadın, 8 kişi gözaltına alındı.

 Swinger yönetimiyle fuhuş yapan şüphelilerin, sosyal medya üzerinden ağlarına düşürdükleri fuhuş için gelen yeni müşterilerinin ilişki görüntülerini kamera ile kayıt altına aldıkları ve bu şekilde haksız kazanç sağladıkları da saptandı. Şüpheliler Ç.M., E.K., Ö.B., R.Ö., H.K., A.A., M.A. ve Z.T., 3 gün süren sorgularının ardından Kayseri Devlet Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.