Her yıl olduğu gibi bu yıl da da Kayseri ,Cumhuriyetin İlanının 95. yılının uzun ve coşkulu süren kutlama provalarından sonra bugün Kayseri Cumhuriyet Meydan'ın da büyük bir ilgi ile gerçekleştirildi.

Kayseri Sahabiye Medrese'si, Sivas Caddesi ve Büyükşehir Belediyesi 'ne kadar olan kısımlar polis ekiplerimiz tarafından trafiğe güvenli bir şekilde kapatıldı. 

Vatandaşlarımızın güvenliği için polis ekiplerimiz çevre güvenliğini aldılar. 
Kayseri Cumhuriyet Meydan' nın da kutlanan 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı gösterilerinde ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte , çeşitli gösteriler ile günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı .

Kartal Lisesi'nin yapmış olduğu muazzam bayrak gösterisi de Kayseri vatandaşlarımız tarafından  yoğun bir ilgi odağı oldu .

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bando takımının müzik dinleti gösterisinin ardından askerler, polis ekipleri ve öğrencilerin oluşturduğu geçit töreni gerçekleştirildi.
Kayseri de ki vatandaşlarımız yapılan geçit törenin de ülkemizin göz bebeği askerlerimize çok büyük sevgi gösterisinde bulundular..

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SEN ÇOK YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA