Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde bir kahvehanede  çırak olarak çalışan 16 yaşındaki erkek çocuğuna, çalıştığı yerdeki 72 yaşında olan patronu cinsel istismarda bulundu. Tüm Yahyalı ve Kayseriyi şok eden olay herkesi sarstı. Kahvehane  işletmecisi olan 72 yaşındaki şahıs ise yapılan şikayetin ardından tutuklandı. Tutuklanan zanlı ise, 16 yaşında olan çırağının hırsızlık yaptığı iddiasıyla çocuktan şikayetçi oldu.

Ardı arkası kesilmeyen cinsel saldırılar ve tecavüzlerin bu seferki durağı ise Yahyalı oldu.

Kayseri'de bulunan Yahyalı İlçesinde son zamanlarda gelen duyumlarla ve şikayetlerle birlikte, hayvana tecavüz, bir babanın öz kızına yaptığı taciz ve cinsel istismar, swinger şantajları, fuhuş operasyonları gibi bir sürü ahlaksız olay yaşandı.Yine meydana gelen taciz olayı tüm Kayseri insanlarını sarstı ve olay kan dondurdu.

Yahyalı'da geçmiş olduğumuz günlerde meydana gelen bu olayda iddialara göre kahvehane işletmecisi olan 72 yaşındaki H.Y isimli şahıs, yanında çalıştırdığı 16 yaşındaki çırağı olan K.B'ye 'gel eve gidelim, evin bahçesini sulayalım' dedi. Zanlının evine giden bu iki kişi alkol aldıktan sonra zanlı olan H.Y mağdur olan K.B'ye cinsel istismarda bulundu.

Olay yaşandıktan sonra evdeki eşinin altınlarının olmadığını fark eden H.Y evinde hırsızlık olduğu gerekçesiyle karakola gitti ve şikayette bulundu. O sırada çocuk K.B de karakola gelerek H.Y'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi ve zanlı H.Y'den şikayetçi oldu.

İki tarafında birbirlerinden şikayetçi olduğu bu olayda, savcılığa sevk edilen 72 yaşındaki H.Y isimli şüpheli kişi tutuklandı. 

Polis yaşanan olayla ilgili soruşturmalara devam ediyor.