Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından bugün bağış kampanyası başlatıldı.

Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bağış kampanyası düzenlendi. Kampanyayı başlatan Kayseri Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan  Türk Kızılayının kan toplama araçlarına geçerek kan bağışında bulunduktan sonra açıklama yaptı. Türkiye ‘nin terörle mücadelede bütün meşru müdafaa hakkını sonuna kadar kullanması ve bu hakların kullanılırken kurulan tuzaklara karşıda dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Konuşma yapan Başkan Mahmut Arıkan ‘’ Bugün Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatları olarak Afrin’de çarpışan Mehmetçiklerimiz için, o bölgede yaşayan mazlum, masum sivil halk için karınca kararınca misali kan verme kampanyası düzenledik. Burada davetimize icabet eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Nevşehir’de ise gazeteciler tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler ile bölge de yaşayan sivil halk için bir tır dolusu patates yardımı yapıldı. Gazetecilerin destekleri Kavak Belediyesi tarafından yapılan patates yardımında 1 tır dolusu patatesin bölge halkına dağıtılmak üzere Kilis Belediyesi’ne gönderildi. Kampanyaya öncülük eden Nevşehir eski Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer patates dolu tır gönderildikten sonra ‘’ Gazetecilerin de orda evlerinde yemek yapan annelere bir katkısı olması için patates gönderiyoruz. Orada ki annelere bu patatesler verilecek. Bayır-Bucak Türkmenleri ve Suriyeli kardeşlerimize de bu patateslerden verilecek. Yiyenlere afiyet oldun, dualarınızı bekliyoruz askerlerimize. Hiçbir zaman bu tür hareketlerin şov yapma amacına dönüşmemesini istiyoruz. Türkiye’de bu anlamda güzel bir hava oluştu. Gazeteciler de şuanda o bölgede görev yapıyor. Biz oradaki ve Nevşehir’deki gazeteci arkadaşlarımızın adına bu organizasyonu gerçekleştirdik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ diyerek konuşma yaptı.