Kayseri valisi Süleyman Kamçı ziyaret etti. Vali Süleyman Kamçı Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne Ziyarette bulundu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kamçı, İl Emniyet Müdürü Sayın İbrahim Kulular, 2.nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğğeneral Sayın Ercan Teke, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, Başsavcı Yardımcısı Oğuz Köse, Diyanet İşleri E. Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Necmettin Koç, ilimizin resmi kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, sektörde faaliyette bulunan sanayiciler, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ ı makamında ziyarette bulundu.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından, sanayinin daha iyi bir şekilde ilerlemesine, gelişmesine yönelik olarak yürütülmekte olana çalışmaları hakkında detaylı bir şekilde sunum yaptı. Aynı zamanda sadece çalışmaları hakkında değil aklında olan hedeflediği çizdiği projelerden bahsedip gerçekleştireceğini Vali Süleyman Kamçı ve beraberinde bulunan misafir heyetine detaylı bilgiler dahilinde sunumlar yaptı. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan sunumunu bu şekilde anlatarak sunumunu sonlandırdı. Daha sonrasında Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve beraberindeki heyet, Kayseri OSB’ ne ait yeni hizmet binasında bulunan ofisleri ziyaret etti. Ziyareti ardından Vali Kamçı, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti.