Her sene düzenlenen Lokantacılar ve Pastırmacılar Odası’nın 16. Genel Kurulu’nda yapılan oylamada Altan Aydemir başkan seçildi.

Kayseri’de 16. Genel kurulda yapılan Lokantacılar ve Pastırmacılar Odası toplantısında başkanlık seçimi için toplanıldı. Şehir Tiyatrosu’nda toplanan Lokantacı ve Pastırmacılar Odası Genel Kurulu bu sene ki başkan seçimi için el kaldırdı. Genel kurulda oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sandıkların başına geçilerek oy pusulaları açıldı. Toplamda 327 üye oy kullanarak başkanları seçmek için görev başına geçtiler. Başkanlığa aday olan iki isim Altan Aydemir ve Hayrettin Köse heyecanla sandıkların açılmasını bekledi. Sandıklar açıldı oy pusulaları sayıldı ve toplamda 213 oy alarak başkanlığa seçilen Altan Aydemir oldu. Hayrettin Köse ise 111 oy alırken 3 oyda geçersiz sayıldı.

2018 yılı Kayseri Lokantacılar ve Pastırmacılar Odası Başkanı olan Altan Aydemir başka kendisine oy verenlere ve tüm esnaflara teşekkür etmek için kürsüye geçti. Altan Aydemir’in sevinci konuşmasına da yansıdı. Kendisini destekleyen ve oy veren herkese teşekkür ettiğini belirten Aydemir hep beraber yeni ve güzel işlere imza atacağız dedi.