Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Kitap Fuarı için geri sayım başladı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı 11 Ekim’de kapılarını açacak. 11-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’na İlber Ortaylı, Rüştü Rençber, Nihat Kahveci, Mete Yarar, Bekir Develi, Hayati İnanç, Beşir Ayvazoğlu, Yavuz Bahadıroğlu ve Canan Karatay konuk olarak katılacak. Kitap Fuarı’nın kapıları her gün 13.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.

Önceki yıl 582 bin, geçen yıl ise 672 bin kişinin ziyaret ettiği Kayseri Kitap Fuarı’nın 3’üncüsü için tüm hazırlıklar tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin denetiminde Sun Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Kitap Fuarı, 11-20 Ekim tarihleri arasında kitapseverleri Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde buluşturacak.

Kitap Fuarı süresinde her gün saat 13.00 ile 18.00 arasında önemli yazarların söyleşi ve imza günleri gerçekleştirilecek. Kitap Fuarı’na bu yıl aralarında İlber Ortaylı, Mete Yarar, Beşir Ayvazoğlu, Bekir Develi, Rüştü Rençber ve Nihat Kahveci, Ahmet Şimşirgil, Hayati İnanç, Canan Karatay ve Yavuz Bahadıroğlu’nun da bulunduğu çok sayıda yazar katılacak.