Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak Türk Tabipler Birliği ve Türk Barolar Birliği’nde kullanılan Türk ibaresinin kaldırılmasına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu ve ‘’ İçimizde provakatörler sızıyor’’ diyerek ilginç bir açıklama yaptı.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak verdiği basın toplantısında Türk Tabipler Birliği ve Türk Barolar Birliği’nde kullanılan Türk ibaresinin kaldırılmasına yönelik yaptığı açıklamada ‘’ Biz Türklüğü hak etmeyenlerin önünden Türk kaldırılsın diyoruz. Biz isim değiştirmektense adam değiştiririz’’ diyerek açıklama yaptı. Başkan Volkan Çolak Afrin harekatı ile beraber başlayan bu zorlu sürece değinerek Türk olmanın ayrıcalık ve büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı ve Türk gençliğinin, Türk şuuru ile yetişmesi için bütün gayretlerini ortaya koyduklarını belirtti.

Diğer yandan Volkan Çolak ‘’ İçimize provakatörler sızmış’’ olabilir diyerek bunların temizlenmesi gerektiğine deyindi. Bu provakatörlerin engellenmesinin değil kökten temizlenmesi gerektiğine dikkat çeken Çolak ‘’6 ay gibi il başkanlığı görevine geldiğimiz süreci geride bıraktık. Bu süreçte istedik ki gençlerimizi eğitim, sanat, spor faaliyetlerine daha fazla yöneltelim istedik. Bununla alakalı zaten sürekli bahsetmiş olduğumuz gibi sosyal medya basınından beklide takip ediyordur izleyicilerimiz. İşte futbolla, masa tenisiyle, bisikletle, kayakla gençlerimizi spora yöneltiyoruz. Diyoruz ki damarında ki asil kanı kirletme uyuşturucuya hayır diyoruz. Bunlarla alakalı platform çalışmaları yapıyoruz. Yaklaşık 3 yada 4 tane konferans yaptık. Yine bir tiyatro çalışmamız olacak. ‘ Cehalet’ adlı bir tiyatro çalışması ile Türk gençliğini uyuşturucu bataklığından çekip çıkartmak istiyoruz. Onlara yeni imkanlar yaratmak istiyoruz. Farklı alanlarda değerlendirmek istiyoruz. Boşluğa düşmesinler istiyoruz. Kendilerini bir alanda değerlendirsinler hepsi hobilerini güçlendirsin istiyoruz. Burada büyük bir camianın il başkanlığını yapıyoruz. Bu yüzden uyuşturucuya hayır diyerek birlik ve beraberliğin önemini kanımızda ki asilliği başka amaçlar için kullanmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.