Kayseri’ de öğrenciler hastanelik oldu. Öğrenciler naftalinin ağır kokusundan dolayı hastaneye götürüldü. Kayseri’ de bir okulda ders esnasında naftalin kokusundan etkilendi. Naftalinden etkilenen 12 öğrenci hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan olayın adresi Kayseri. Kayseri’de okulda ders işlenirken naftalin kokusundan öğrenciler etkilendi. Naftalin kokusundan etkilenen 12 öğrenci hastanelere götürüldü. Olay hakkında edinilen bilgilere göre, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ nde gündüz erken saatlerde meydana gelen olay da ders işlenirken öğrenciler, iddiaya göre, sınıflarda yayılan naftalinin kokusundan ağır bir şekilde etkilendi.

Öğrenciler etkilenince durum hemen idareye bildirildi. Durumun bildirilmesi üzerine okula gelen sağlık ekipleri tarafından 12 öğrenci baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle kentte bulunan en yakın çeşitli hastanelere götürüldü. 12 öğrencinin götürüldü çeşitli hastanelerde öğrenciler hemen tedavi altına alındı. Öğrenciler, ders işlerken ağır naftalin kokusunun kalorifer peteklerinin altından yayılmasıyla beraber bu kokudan çok etkilenip rahatsız olduklarını söyledi. Okul idaresi naftalin kokusunun birden ağır bir şekilde yayılmasına anlam veremedi. Gelişen bu olayların ardından olayı çözmek adına polis ekiplerini çağırdılar. Polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen polis ve yetkili birimler, okulda incele başlattı. Yaşanan bu olayın soruşturmasının hala devam edildiği öğrenildi.